sunnuntaina, tammikuuta 24, 2016

Rosa Ruutsalon estevalmennus 23.-24.1.2016

Moikka moi! Minulla oli siis eilen ja tänään Capin kanssa Rosa Ruutsalon estevalmennus. Rosa oli minulle iha uusi valmentaja. Pidin todella paljon ja menen varmasti muulloinkin hänen valmennuksiinsa!

Ensimmäisenä päivänä tultiin ensin ympyrällä kavalettia kumpaankin suuntaan. Capi oli siinä alkuun vähän villinä, mutta tasoittui sitten. Seuraavaksi oli ravilähestyminen pystylle jossa oli puomi edessä. Lopuksi sama laukassa mutta puomi oli otettu pois esteen edestä. Otin aina pystyn jälkeen seis ja sitten hetki piti Capin olla paikoillaan. Tämän jälkeen oli pysty-okseri linja, neljä askelta. Pystyn edessä oli puomi ja puomin ja pystyn väliin tuli yksi askel, se sujui hyvin. Sitten oli vuorossa jumppasarja, tämä oli Capille tosi hyvä ja varmasti aijon tulevaisuudessa tehdä tällaisen uudestaan ja uudestaan Capille! Lopuksi vielä yhdistettiin jumppasarja, kaksi okseria ja okseri-pysty linja. Joka vielä toisinpäin.Toinen päivä sisälsi radan ratsastusta. Rosa nosti eilen turpahihnaa ja kuolainta koska Capi laittaa kielen aina kuolaimen päälle.. Laitettiin Capille tänään sitten alaturparemmi takaisin, kun Rosa suositteli ettei se sitten enää laittaisi kieltä kuolaimen päälle. Tämä toimi eikä ollut mitään ongelmaa, Capi oli paljon tasaisempikin!! Alkuun tultiin verkkahyppyjä taas ravissa pystylle, joka tultiin myös laukassa. Tultiin myös okseri pari kertaa. Sitten alettiin tulla rata. Aluksi vähän pienempänä ja sitten nostettiin. Capi on niin varma. Pari kertaa tuli vähän lähelle eikä sanonut mitään.
Sain Rosalta tosi paljon vinkkejä mitä reenata. Rosa tykkäsi myös Capista, joka oli tietenkin kiva kuulla!
Minun oli tarkoitus mennä huomenna Hingunniemeen 1-tason kisoihin Sambucalla, ihan vain reenimielessä, mutta ne jouduttiin perumaan.. Kohtahan tässä alkaa tulemaan kunnon kisoja mihin lähetään sitten hakemaan kokemusta ja sijoituksia! Odotan niin paljon kesää ja niitä ihania kisoja omilla hevosilla 😍

Kokosin vielä valmennuksista videon ja latasin yt. Sieltä pääsette katsomaan miten meillä meni.

VALMENNUS VIDEO

- Eve

4 kommenttia: