sunnuntaina, tammikuuta 17, 2016

Päivityksiä

Ajattelin kirjoitella vähän toisen kirjoittajan vaihtumisesta.. Joku olikin kysellyt mihin yksi ratsuista on hävinnyt. Asia on niin että jatkan blogin tekoa kaverini Hennin kanssa! Vaihdettiin blogin nimi, joka on nyt Kisaratoja valloittamassa. Hennillä on ylläpitoponi Hilla, jota hän liikuttaa. Henni tulee meille jo kahden viikon päästä joten saatte sitten aika paljon kuvia ja varmaankin myös videoo, siitä viikonlopusta. Me maastoillaan hevosilla ja käydään myös lauantaina maneesilla hyppäämässä näillä näkymin kaikilla minun hevosilla.
Ajateltiin myös tehdä blogille oma ig, mutta kirjoittelen siitä sitten kun se on valmis.

13.1 olin Hingunniemessä Antti Jauhiaisen estevalmennuksessa Capilla. Olin hypännyt ennen sitä yhdesti Capilla joulukuun huilin jälkeen mutta Capi hoiti homman hyvin. Aluksi tultiin verkkaesteitä jonka jälkeen siirryttiin kolmen esteen "sarjalle". Kaikki oli ensin ristikkoina ja väleihin tuli kolme laukka askelta. Sain Capin tulemaan niihin hyvin ja tasaisesti. Antti innostui vissiinkin vähän nostamaan viimeistä estettä kun kuulemma oli jäänyt enää pari reikää ylös.. :D Super heppa hyppäs niin hienosti!! Lopuksi mentiin 9 esteen rata.22.-23.1 on Itä-Suomen aluevalmennukset, mutta tällä kertaa menen 23.-24.1 Rosa Ruutsalon estevalmennukseen Kuopioon, Capilla. Toivon että valmennus menisi hyvin ja Rosa pitäisi Capista! Valmennus on siis kaksipäiväinen ja toivottavasti saan mahdollisimman paljon videota reenistä.

Minä lähden 2.2.2016 ulkomaille ja tulen sieltä 10.2 joten sinä aikana ei minulta varmastikkaan tule postauksia. Kaverini Stina käy ratsastamassa hevosia sillä välin aina kun pääsee, niin hevosetkaan ei ole ihan lomalla.

Minulla on muuten tekeillä video kaudesta 2015! Joku myös kyseli 2016 kauden tavoitteista hevosten kanssa. Ajattelin että teen tavoitteista oman postauksen kunhan valmentajani kanssa katsotaan tavoitteet ja kilpailut tälle kaudelle!


- Eve

2 kommenttia:

  1. Miks et kirjota enää Vilman kanssa? Tsemppiä kisoihin ja valmennuksiin!

    VastaaPoista