perjantaina, syyskuuta 23, 2016

Uusi tuttavuus, orivarsa Kingston FS

Heippa!

Edellisestä kunnon postauksesta onkin taas aivan liikaa aikaa.. Eikait tässä mitkään selittelyt auta, mutta kun koulun lisäksi tallissa asustaa 6 hevosta niin ei siinä ylimääräistä aikaa jää. 

Tosiaan meille tuli viime viikon tiistai yönä aivan super söpö ori varsa Kingston FS. Silmät ristissä lähdin vastaan pikku kaveria yömyöhällä tallille. Sieltä se autosta kömpi talliin ja koko talli toivotti sen tervetulleeksi 💕 Kaikki muut tallin jäsenet ovat ottaneet Kingin hyvin vastaan eikä ole ollut mitään ongelmia! Käytävällä seisominen kummaltakin puolelta onnistuu, kaikkien jalkojen nostamisessa ei ole ongelmaa ja luonne on 10. Kingi on hyvän kokoinen, vähän vielä massaa niin kyllä kelpaa! Nyt vaan aletaan pikkuhiljaa treenaamaan vähän kaikenlaista ja mikä tärkeintä: pidetään hauskaa!
Kävimme myös viime viikolla Sambucan kanssa klinikalla. Sambuca on ollut Tuurin kisoista lähtien ilman liikutusta eli ihan vapaalla.. Selkää hoidettiin laserhoidolla, linimentillä ja kävelyllä. Noin ensiiviikon puolessa välissä alan pikkuhiljaa juoksuttamaan Sambucaa. Aluksi ihan vaan käyntiä ja siitä lähdetään kasvattamaan kuntoa ja lihaksistoa! Selässä oli siis pieni mustelma/verenpurkauma josta kipua on sitten tullut. 


Olin keskiviikkona pitkästä aikaa Antti Jauhiaisen estetreenissä Hingunniemessä. Olin Capilla ja Katapultilla ja koulusta kotiin tultua lähtö oli suoraan! Capi oli aluksi ihan jees, kylläkin aika vahva.. Lopussa sitten ratakorkeutta nostettiin ja siitä alamäki lähti. En ymmärrä mitä tapahtui, mutta C alkoi vaan kieltämään... Ehdin ajatella jo vaikka mitä, mutta ehkä täältä noustaan! Tänään kaikki hevoset raspattiin eli suu on nyt hoidettu. Saatiin myös parit kuolaimet testiin eli kimblewick kuolain menee vaihtoon! Katapultilla taas valmennus meni niiiin hyvin ettei rajaa näkynyt 😍 Viimeisellä radalla K teki niin ison hypyn että oli todella pysymistä! Valmentaja myös tykkäsi Katapultista ja K sai paljon kehuja.
Katapult on myynnissä!! 
Yksi päivä otettiin myös Katapultista astetta hienompia rakennekuvia!! 
- Eve

11 kommenttia:

 1. Mitä sä teet varsalla kun sulla on monta muutakin hevosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs niillä yleensä tehdään :) Koulutetaan ja kasvatetaan sitä eteenpäin.

   Poista
  2. Ja kukas sen sitte kouluttaa

   Poista
  3. kateellinen? :D

   Poista
  4. No suurimmaksi osaksi varmaan minä 😂 Onhan tietenkin auttavia käsiä olemassa jos apua tarvitaan! Älä huoli kyllä me pärjätään 😉

   Poista
 2. Ihana varsa :)! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Siiis miten ihmeessä koulutat varsan? Sulla ei oo mittää kokemusta. Nuorten kanssa se ei nii ykstoikkosta olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä puhuu itse mestari!! Anonyyminä ☺️☺️ Huoohh.. parempi kuin ei vastaa yhtään mitään.

   Poista
 4. Komppaan ylläolevia anonyymeja, ori laitetaan vaan pilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mielipiteesi on se niin harmi! Jos postaukseni ovat näin "pilalle laitettuja" niin älä lue näitä niin helpottuisi olosi..

   Poista