keskiviikkona, tammikuuta 20, 2016

Video ja pakkaspäivien kuulumiset

Heipsan! Meillä on nyt ollut todella kylmä tämän koko viikon ajan, tyyliin joka päivä ollut -20-30°C pakkasta. Zodi ja Sambuca ovat saaneet huilia, mutta Capilla olen ratsastanut koska viikonloppuna on  Rosa Ruutsalon estevalmennus kahtena päivänä. Toivottavasti säät suosisivat että päästäisi pitämään kunnon reenit!Maanantaina pidin Capilla vapaan koska oli niin kamalan kylmä niin en viitsinyt lähteä ollenkaan. Tiistaina menin ilman satulaa pelkkää käyntiä. Laitoin Capille kaksi fleeseä ja sitten ohuen toppaloimen ja kivan lämmin sillä oli koko lenkin ajan. Tänään eli keskiviikkona oli vaan -20°C joten pystyin menemään jo aika kivasti, menin silti ilman satulaa! Kävin alkuun kävelemässä lähitiellä ja pelloilla. Jäin sitten ratsastamaan kunnolla pellolle jossa on nyt lunta ihan sopivasti. Tein käynnissä aluksi aika isoa neliötä kumpaankin suuntaan. Niin että kulmissa Capin piti ihan oikeasti kääntyä ja suorilla kunnon suoristus, että sain Capin takajalat kunnolla alle! Siirryin sitten pienemmälle neliölle ja Capi toimi tosi kivasti.

Ravissa menin alkuun ympyrällä, että sain sen kivan letkeäksi. Sitten aloin kokoamaan ja lopuksi humputtelin ihan pitemmin ohjin. Capi oli tosi kiva kun se kuunteli hyvin. Minusta jotenkin Capi on ilman satulaa tosi paljon tasaisempi ja pääsen sen liikkeisiin paljon paremmin mukaan. Mutta eiköhän tässä kehitytä kummatkin ajan kuluessa!
Otin vielä ravissa lopuksi samaa isoa neliötä kuin alussa. Kulmissa Capi yritti livistää, mutta sain sen kuuntelemaan pian. Yllätyin kuinka rauhallinen Capi oli vaikka pakkasta on ollut näin paljon.

Stinan kanssa käytiin joululomalla maastoilemassa

Sain idean toteuttaa kaudesta 2015 videon. Se alkaa tammikuusta 2015 ja viimeisimmät on joulukuusta 2015. Video on vähän pitempi, koska kokosin siihen varmasti jokaiselta kuukaudelta jotakin. Toivottavasti pidätte videosta! TÄSTÄ VIDEOON

Tämä oli nyt vähän tällainen lyhyempi postaus mutta ehkä keksisin seuraavaan jotakin pidemmästi kirjoitettavaa.

- Eve

Mitä postauksia haluaisitte minun toteuttavan? 
Miten olette ratsastaneet hevosanne nyt kovilla pakkasilla?

4 kommenttia:

 1. onpa tää blogi kyllä oikeesti muuttunu iha erilaiseksi ku on kirjottaja vaihtunu ja ulkoasua muutettu paljo kiinnostavammaks! peukut ja jäin seurailee blogii :-) ois kiva jos tekisitte ton uuden kirjottajan kaa jonku yhteisvidin ku se on teillä ♥♥!!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä video! Tässä on munki blogi, jos kiinnostaa :) romppujaponit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä oonki lukenu aina sun blogii. Kiva blogi :)

   Poista