maanantaina, helmikuuta 01, 2016

Viikonloppu hevostellen

Hei! Henni oli meillä viime viikolla torstaista sunnuntaihin. Torstaina ridattiin Sambuca ja Capi yhtäaikaa. Henni meni Capilla ja sai sen tosi nopeasti tuntumalle! Minä menin Sambucalla ilman satulaa ja se oli kyllä aika villiä menoa.. Sambucalla oli hurjasti virtaa mutta rauhoittui sitten loppuraveissa..vasta. Tämän jälkeen otettiin Zodi ja ratsastettiin se puoliksi kentällä. Zodi oli aika jees, mitä nyt vähä jupruili onko pakko tehdä töitä.
Ratsastuksen jälkeen putsattiin karsinat ja ruokittiin hevoset.

Perjantaina herättiin vasta yhdeltätoista kun minun ei tarvinnut mennä kouluun. Mentiin tallille ehkä vähän ylinkahdentoista. Otettiin ensin Sambuca. Ratsastin sillä ensin ja Henni otti kuvia, ja päinvastoin. Sambuca oli ihan sairaan villi ja kyydissä oli kyllä pysymistä! Hennillä S meni sitten rauhallisemmin.
Sambucan jälkeen otettiin Capi ja mentiin se samanlaite kun Sambuca. Capi ei oikein malttanut aluksi yhtään työskennellä mutta siitä se sitten tasaantui! Henni otteli odotellessa sitten kuvia. Otin Capin kanssa kahdeksikkoa ravissa ja sitten siirryin laukkaamaan ylämäkeen. Capi olisi halunnut laukata aivan täysiä mutta en ihan tavoitellut sitä :D
Henni otti alkuun ravia ja sitten vähän laukkasi.
Ratsastin sitten Zodin kentällä. Edellisenä yönä oli satanut lunta mutta isi oli onneksi käynyt tasoittamassa kentän ratsastuskäyttöön! Zodi oli reippaampi kuin torstaina.
Tehtiin myös kaikki tallihommat yhdessä.

Lauantaina herättiin jossain kymmenen paikkeilla. Tallille mentiin ehkä 11.-12.00 aikaan. Ajateltiin ensin ottaa Zodiac että saataisiin siitäkin hyviä kuvia, kun oli niin hyvä ilma! Otin alkuverkan jälkeen laukka pätkiä mäkeä ylös ja Zodi oli ihan menossa! Z vaan hyppi pystyyn ja pukitteli aina laukan nostossa. Ihan hassu! Henni ravaili loppuverkat ympyrällä työstäen. Z meni Hennillä tosi kivasti.
Zodin ratsastuksen jälkeen ajateltiin ottaa toisistamme ulkona kuvia. Kuvat ei oikein meinannut onnistua kun tuuli niin paljon että hiukset lepatti koko ajan.. Hyviä otoksiakin kyllä tuli!
Sen jälkeen syötiin päiväruoka ja mentiin sitten uudestaan tallille. Ratsastettiin Capi ja Sambuca yhtäaikaa pellolla. Henni meni Sambucalla ja minä menin Capilla ilman satulaa. Oli jo vähän hämärää joten hevoset olivat vähän villinä. Mutta hyvin saatiin hevoset silti ratsastettua. Ratsastuksen jälkeen tehtiin tallihommat tosi valmiiksi.
Lähdettiin noin 18.45 kylälle. Illemmalla ruokittiin sitten hevoset ja katsottiin leffaa.

Sunnuntaina herättiin yhdeksältä. Oltiin noin 9.30 tallilla ja alettiin tekemään heiniä ja ruokia. Sitten pakattiin Zodin, Sambucan ja Capin ratsastusvarusteet autoon. Tämän jälkeen laitettiin Zodi autoon yksin ja Capi ja Sambuca koppiin. Mentiin maneesille ja tarkoituksena oli hypätä. Hypättiin Zodilla ja Sambucalla, mutta Capilla ei päästy sitten hyppäämään. Hepat meni tosi hyvin!! Otettiin videoo mutta en ole vielä saanut niitä youtubeen.
Maneesilta lähdettiin noin puoli neljältä. Mentiin meille ja Henni pakkasi omat tavaransa. Syötiin ja lähdettiin juna-asemalle. Oli kyllä ihan sairaan kiva viikonloppu!!

Minä olen nyt menossa Helsinkiin ja huomen aamuna lennetään 07.00 Dubaihin. Ollaan siellä viikko joten minulta ei tule sitten yhtään postausta sinä aikana. Kuvia sieltä ainakin tule ja paljon! Ihanaa päästä vähän lomailemaan ja vieläpä lämpimään!!
Kaverini Stina ratsastaa hevosia sillävälin, onneksi.

Jouduin tekemään tämän postauksen puhelimella enkä millään saanut kuvia, pahoittelen!!

Minkälaista postausta haluaisitte ulkomailta?
Oletko käynyt lähiaikoina ulkomailla?

- Eve

1 kommentti:

  1. Kertokaa teidän tavoitteet ens kaudelle jossain postauksessa?

    VastaaPoista