maanantaina, syyskuuta 28, 2015

Liettuan reissu ja uusi kisatykki

Hei! Ajattelin kertoa vähän meidän Liettuan matkasta ja uudesta tulokkaasta. Elikkä käytiin tässä vähän aikaa sitten Liettuassa kisahevosen etsintä reissulla. Kokeilin kuutta hevosta joista kolme oli ylitse muiden. Ensin ratsastin Liettuassa kolmea hevosta ja sen jälkeen ajettiin samana päivänä kun koeratsastin hevosia niin Viroon. Seuraavana aamuna lautalla sitten Hiidenmaalle ystävämme luokse katsomaan hevosia lisää. Kokeilin myöskin täällä kolmea hevosta. Ensimmäisenä ratsastin 8v KWPN tammalla joka oli tosi kiva! Sitten menin yhdellä ystäväni kisahevosella ja lopuksi oli vuorossa tosi iso ruuna. Ratsastin vielä ihan huvin vuoksi yhdellä kivan reippaalla hepalla. Kotona oltiin torstaina 04.00 aikoihin ja kouluun oli herättävä 06.30 joten väsytti aika kivasti..

Käytiin Liettuassa katsomassa koulukisoja
Nyt lauantaina 26.9 meille saapui tämä 8v tamma. Menimme ottamaan tammaa vastaan 22.00 aikoihin. Iloisesti tuli talliin vaikka pitkä matka olikin! Tamman nimi on siis Capiola "Capi" mennyt 130cm ratoja ja on iso! Tästä lähtee meidän yhteinen taival käyntiin! Toivottavasti pääsemme jo tällä kaudella starttaamaan kisoja, edes 1-tasolla. :)

Eilen ratsastin Capilla ja meni oikein hyvin! Sambucan satula ja suitset olivat sille sopivat mutta Zodin vyö ja suojat piti ottaa.. Me mennään nyt lauantaina käymään hööksillä ostamassa Capille omia varusteita. Sama käydä siellä samalla kun 2.-3.10 on Suonenjoella Itä-Suomen aluevalmennukset. Pääsin suoraan valmentautumaan ettei siis tarvitse olla katsastettavana. Menen nyt Sambucalla mutta tulen varmasti käymään myös Capilla valmennuksissa!

Capii ♥Nyt venyykin tallipäivät vähän pitempään kun parhaillaan on kolme hevostea ratsastettavana, niinkuin tänään.. Nooh onneksi porukat auttaa tallitöissä!
Kummini kävi hieromassa Sambucaa viikko sitten joten pari päivää oli vähän huilia mutta nyt on tultu takaisin normaaliin liikutukseen.
Kävin myös viime torstaina Hinkulassa estereenissä Sambucalla ja mentiin tekniikka juttuja. Sambuca oli tosi kiva ja rauhallinen.


- Eve

2 kommenttia: