maanantaina, syyskuuta 07, 2015

Viimepäivien kuulumiset

Moikka moi! Viime kirjoittelusta onkin jo aikaa, mutta yksinkertaisesti ei ole ollut vain aikaa. Ajattelin että voisin tässä kirjoitella aikani kuluksi teille vähän viime viikon kuulumisia. Ollaan siis menossa Liettuuan niin minulla on hyvin aikaa kirjoitella! Kerron lisää varmaankin sitten loppu viikosta tästä reissusta. 

Perjantaina koulun jälkeen menin kotiin koulusta ja tein aika ripeästi tallihommat. Pääsin nimittäin jo ennen neljää tallilta pois, kun hevosilla oli vp.  Lähdettiin siis kello n. 16.15 ajamaan Vilman luokse. Kävin matkalla ostamassa subwaystä itselleni ruokaa koska kotona en kerinnyt syödä. Vilmalla oltiin noin kuuden aikaan. Vilma oli juuri lähdössä tallilta joten mentiin sisälle valmistautumaan, koska lähdettiin sitten kylälle. Voi kyllä sanoa että oli super kiva ilta ja kiva porukka, mitä nyt en tuntenut ketään!! Lauantaina hyppäsin Zodilla pieniä esteitä ja Zodi oli ihan täpinöissään. Tulin aluksi ravilähestymisellä pientä pystyä jonka jälkeen laukassa. Sitten tultiin kolmoissarjaa ja linjaa. Lopuksi kaikki yhdistettiin ja tultiin ratana. Jäi kyllä tosi hyvä fiilis!! 

Eilen eli sunnuntaina hyppäsi Sambucalla. Esteet oli samat mitkä lauantaina Zodilla, mutta tultiin vähän oikomisteitä ja lopuksi yhdeksän esteen rataa. Sambuca oli kyllä super hyvä ja teki hienoja hyppyjä.Olen kuvannut tallinesittelyvideon meidän tallista. Joten teen sen tässä lähiaikoina valmiiksi niin pääsette näkemään ja kuulemaan vähän lisää meidän tallista. Olettehan myös huomanneet meidän olevan facebookissa, instagramissa ja youtubessa? Jos et niin käy hän kurkkaamassa! 

Facebook, Team Vilma & Eve
Instagram, Vilma: vilmavirtane    Eve: janinaeveliiina
YouTube, Team Vilma Ja Eve


Mitä pihdit "kuulumis" postauksesta?
Seuraatko meitä jo muuallakin?

-Eve

2 kommenttia:

  1. Ai mä en tiennytkään, että teillä on blogi! Sattumalta tähänkin törmäsin... :)

    noo, mutta lukijaks liityin :)

    VastaaPoista