lauantaina, syyskuuta 19, 2015

Lahden Talli

Lahden Talli on kahdeksan paikkainen pihatta-/norm.talli. Talli valmistui 2014 jouluna. Tallissa on neljä karsinaa jotka on niin sanottuja pihattokarsinoita. Yksi niistä on pesu-, sairaskarsina. Loput neljä karsinaa ovat "tavan" karsinoita joita voi myöskin pitää pihatto tyylisesti. Kuivikkeena karsinoissa on pelletti tai puru, kuivikkeet on ihan hevos kohtaisesti. Melkein kaikissa karsinoissa on oven päällä sellaiset liuskat jotka estää kylmyyden ja ötököiden pääsemisen karsinoihin. Jokaisessa karsinassa on vesi-, ruoka- ja suolakivikupit. Tallista löytyy yksi iso varustehuone, lantala, ruokahuone ja wc. Näin isoon talliin kuuluu myös paloilmoitin järjestelmä, joka ilmoittaa hälytyksen sattuessa meidän perheen puhelimiin välittömästi. Ratsastusta helpottaa oma hiekkakenttä jossa on myös estekalusteet. Tallissa asustaa nyt kuusi hevosta, joten kahdelle hevoselle olisi vielä tilaa. Jos hevosesi tarvitsee tallipaikkaa Kiuruvedeltä niin otathan meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tallistamme. :) Täältä saat yhteyden meihin!

Tallinesittely videona-Eve

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen aiemminkin jo miettinyt tällaista osittaista pihattokarsinasysteemiä kuten teillä. Onko sinulla siitä mitä sanottavaa? Oletko tykännyt tai onko käytössä tullut mieleen parannusehdotuksia? Ylipäänsä tekisitkö jotain eri tavalla tallin suunnittelussa? Meillä alkaa nyt vasta suunnittelutyöt mutta aiomme rakentaa suht nykyaikaisen ja tilavan tallin mikä on arjessa kätevä pohjapiirustuksia ja varusteluita myöten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todellakin tykännyt tästä pihattotyylistä! Hevoset pääsevät ulos ja sisälle silloin kuin tahtovat, mutta ovet voi laittaa myös kiinni että hevoset ovat joko ulkona tai sisällä. Hevoset pysyvät virkeinä ja viettävät itse paljon aikaa ulkona, ainakin meillä :) Itse en tekisi suunnittelussa oikeastaan mitään korjattavaa! On myös kätevää kun saat hevosen haettua nii nopeasti talliin sisälle koska karsinoista pääsee suoraan käytävälle. Tsemppiä suunnitteluun! :)

      Poista