perjantaina, kesäkuuta 17, 2016

Meets Palm Beach 11.-12.6. Riders Inn, luokan voittoon jälleen!

Heippa hei kaikille!!
Viime viikon perjantaina heräsin jo kuudelta. Minulla nimittäin oli vielä pakkausta edessä ja kolme hevostakin oli ratsastettava ennen lähtöä Hyvinkäälle Riders Inn järjestämiin Meets Palm Beach estekilpailuihin. Tallille menin vasta seitsämältä ja lähdin suoraan ratsastamaan. Ratsastettavia hevosia oli yhteensä kolme ja pyrin että ratsastan yhtä hevosta noin 30-40min ja loput ajasta meni varustukseen, niin että yksi hevonen hoitui tunnin aikan. Olin valmis ratsastuksista kymmenen aikaan ja Suvi yksi kisahoitajista tuli jo tallille auttelemaan. Olin pakannut autoon vasta loimet ja ruoat.. Vielä puuttui siis ratsastuskamppeet, kaikki muu hoito tavara, heinät, purut jne. Varusteitakin piti puhdistella, että voi sanoa että vähän kyllä kiire tuli mutta onneksi ei ollut mitään oikeaa aikaa lähtöön joten sen suhteen ei ollut pitään paniikkia!

Päästiin lähtemään jossain puoliltapäivin, käytiin hakemassa toinen kisahoitaja Stina kyytiin ja matkalla pysähdyttiin syömään ja juottamaan hevosia. Perillä mentiin etsimään jaba paikat ja yksi kolmesta paikasta puuttui, mutta se saatiin järjestettyä jonkun ajan päästä! Ennen hevosten laittoa jaboihin käytiin kävelyttämässä hevosia joku 30min. Minä otin Capin, Stina Sambucan ja Suvi Armanin. Löydettiin tosi kiva metsäreitti ja siellä oli ihan huippu hyvä kävelytellä hevosia! Kävelytyksen jälkee vietiin hevoset jaboihin ja annettiin iltaruoat ja kannettiin vedet. Illan päätteeksi ajettiin vielä yöpaikalle ja grillailtiin siinä sitten vielä. Nukuttiin siis meidän uudessa autossa kilpailupaikalla.


Lauantai aamuna isi heräsi kuudelta ja ajoi auton jabapaikalle jossa sitten ruokki hevoset. Itse heräsin 06.45 ja herätin samalla Suvin ja Stinan. Suvi ja Stina meni aamupalan jälkeen kävelyttämään Sambucaa ja minä menin tutustumaan rataan. Luokka 1. oli siis 100cm jossa arvostelu oli 367.1 (A2/A2) Prix de Ratsu Vintti. Ratsastin 100cm luokassa Sambucalla ja voisiko sanoa jo taas kerran nollarata ja voitto!! Voi että oon tyytyväinen minun tammaan 💖 Seuraavaksi ratsastin luokassa 2a 110cm arv. A.2.0 myyntihevosellani Armanilla ja Sambucalla. Armanilla tuli kiva tasainen nollarata ja sijoitus 30/90. En lähtenyt oikomaan mitään, haluten vaan nollaradan koska sillä oli luokassa kovilla. Oli kyllä hurjasti lähtijöitä!! Sambucalla toinen este putosi kun se liiti esteen läpi. Se on ku on sitä intoa ja vauhtia on välillä vähän liikaa.. No mutta ei se mitään, S on aina paras!! Lopuksi vielä Capilla 120cm Small Tour arv. 367.1 (A2/A2). Tässä luokassa toisessa vaiheessa oli vesihauta vaihtoehtoesteenä ja vähän kyllä jännitti miten C siihen suhtautuu. Harmillisesti toiseen vaiheeseen ei päästy, mutta C tuli hienosti yhden puomin kanssa maaliin!
Olen snapchatissa nimellä eviac ja päivittelen sinne päivittäin kaikkea!


Sunnuntai aamuna sama rundi yöpaikalta jaboille ja isi ruokki hevoset. Me muut herättiin vasta yhdeksältä, koska kilpailut alkoivat myöhempään. Tytöt lähtivät hevosten kanssa kävelylle ja minä jäin valmistautumaan kävelemään rataa. Tyttöjen saapuessa jaboille hevosten kanssa tytöt alkoivat laittamaan Capia ja minä menin kävelemään rataa. Luokka oli siis 120cm Evidensia junorcup osakilpailu arv. 367.1 (A2/A2). Nyt oli sen kuuluisan vesihaudan ylitys!! Olin niin fiiliksissä, koska suoraan sanottuna tiesin ettei se ole mikään ongelma Capin kanssa. C oli paljon parempi verkassa kun lauantaina ja kuunteli tosi mukavasti. Rata sujui todella hyvin! Kolmoissarja puhtaasti josta oli todella ylpeä koska C yleensä ei mahdu sarjojen väleihin. Toisiksi viimeinen okseri tuli alas, johtuen että paikka tuli vähän lähelle ja C ei jaksanut/kerennyt nostaa jalkoja enempää. Olin kumminkin ihan tosi iloinen tästä radasta!! C paranee koko ajan ja hyppyjen laadusta on tullut jo sellaisia ettei se ole niin levoton esteiden päällä.Paras!!

Kisasuoritukseni jälkeen hoidettiin hevosia, pakattiin kamoja autoon jonka jälkeen hevoset olivat valmiita menemään autoon. Laitoin Suvin ja isäni kanssa hevosia kyytiin kun Stina jo ahkerana aloitti jabojen tyhjennykset. Olen niin ylpeä ja iloinen että minulla on noin mahtavat ystävät jotka lähtevät aina kilpailuihin mukaan auttamaan, vaikka pitkä matka olisikin!! Mentiin Suvin kanssa sitten auttamaan Stinaa jabojen siivoamisessa ja lopulta päästiinkin lähtemään. Matkalla kotiin pysähdyttiin kahdesti ja kotona oltiin vähän ennen yhdeksää. Kilpailuista jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis ja kokemusta tuli taas todella paljon! Riders Inn oli hieno paikka ja siellä on hienot puitteet! Varmasti mennään uudestaan 😊

Minusta tuntuu että näitä kilpailupostauksia on aika paljon, mutta minusta on kiva kertoa teille jotka tykkäätte minun suorituksia lueskella kisoista.
Mennään 19.6 Lehmoon 3-tason estekilpailuihin. Kisat ovat kaksi päiväiset, mutta me menemme vain sunnuntaina. Hyppään Sambucalla 100 ja 110cm ja Capilla 115cm juniorcup osakilpailu ja 120cm luokat.Mitä postauksia haluaisitte että tekisin?
Oletko nähnyt meitä kilpailuissa, missä?
Ketä menossa 18.-19.6 Lehmon kisoihin?

- Eve6 kommenttia:

 1. Nämä kisapostaukset ovat kyllä mieleeni! :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi onnea!❤️ Ja mää tykkään kyllä näistä kisapostauksista��

  VastaaPoista
 3. "Luokan voittoon jälleen" ihan ku toi ois sulle joku itsestäänselvyys xd vissiin vähän pissa noussu päähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😂😂😂😂😂 nauran sulle ano, tulisit ees nimellä vinkumaa.

   Poista