torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Lehmon 3-tason estekilpailut 19.6, hevoset ylittivät odotukset

Moi!
Sunnuntaina oli Lehmossa 3-tason estekilpailut. Alunperin oli tarkoitus että menen Sambucalla 100 ja 110cm luokat ja Capilla 115 ja 120cm luokat. Sambuca ei kumminkaan päässyt starttaamaan kilpailuissa pölystä johtuvan yskän takia.. Onneksi saatiin vaihdettua Armani Sambucan tilalle 100 ja 110cm luokkiin! 

Lauantaina ratsastin Armanin ja Capin rennnosti viritellen läpi kisoja varten. En kerinnyt lauantaina puhdistaa hevosten varusteita, joten se jäi sunnuntai aamulle.. Sunnuntai aamuna heräsin 05.00 ja tallille menin noin kuuden aikaan. Ruokin hevoset ja aloin putsaamaan varusteita. Onneksi oli vain kahdet suitset, martingaali ja panssari. Aina kun hevosia lähtee enemmän mukaan niin niitä puhdistettavia varusteitakin on yhtäkkiä parit enemmän! Kisahoitaja Suvi tulikin vähän kuuden jälkeen tallille ja rupesi auttamaan minua varusteiden puhdistuksessa. Kun varusteet oli saatu pusseihin joissa menevät autoon niin Suvi meni putsailemaan hevosia ja minä pakkailin vielä kolme ikean-pussia täyteen loimia, koska sadetta oli luvattu aika runsaasti.. Kotoa lähdettiin 07.30 ja ajomatkaa oli sellaiset kolme tuntia.Kisapaikalle päästyä satoi vettä ihan kunnolla. Mentiin heti ilmoittautumaan ja katsomaan vähän ratoja. Ensimmäinen luokka minulla oli 100cm jossa ratsastin myyntihevosellani Armanilla. Luokassa oli arv. A.2.0 ja rata oli aika jees. Armani oli verkassa super hieno ja teki ihan älyttömän hienoja hyppyjä! Radalta halusin vain tasaisen nollaradan ja se me saatiin!! Huippua! Tällä suorituksella 100cm luokassa sijalle 4. 
Seuraava luokka oli 110cm arv. 367.1 (A2/A2) jossa menin myös Armanilla. Rata oli todella pitkä, paljon suhteutettuja linjoja, esteet tapissa, okserit tosi leveitä: eli todella haastava rata! Armani meni hienosti radan ottaen toisesta vaiheesta yhden puomin, mutta tulos riitti silti sijalle 4. Ihan mahtavaa saada kaksi sijoitusta vaikka sää oli nyt mitä oli!!Armanin luokkien jälkeen oli 115cm luokka arv. 367.1 (A2/A2) joka oli juniorcup osakilpailu. Hyppäsin luokassa Capilla. Verkassa C oli niinkuin aina, vähän villi ja esteille tosi isoja hyppyjä. Radalla yksi puomi tuli ensimmäisen vaiheen viimeiseltä esteeltä joka oli kahden askeleen sarja. Vähän pohjaan b-osa ja siitä puomi. Näitä pitää vaan reenata! Oltiin kumminkin luokassa ensimmäisia ei sijoittuneita! Juniorcup osakilpailu luokan jälkeen oli välissä yksi luokka jonka jälkeen oli Capin 120cm luokan aika. Luokassa arv. oli A.2.0. C oli verkassa ihan tosi hyvä. Vetreä, rento ja teki pyöreitä hyppyjä. Radalle olin suunnitellut että saan kivan sujuvan tahdin koska luokassa piti ratsastaa aikaa. Olen niin tyytyväinen, ylpeä, kiitollinen, rakastunut aivan kaikke positiivista!! Ensimmäinen 120cm rata puhtaasti maaliin! Olin niin fiiliksissä että en ole vieläkään päässyt yli siitä radasta. C on kehittynyt niin valtavasti ettei meinaa edes uskoa samaksi hevoseksi kuin se tuli melkein vuosi sitten. Aika oli niin lähellä sijaa 2. mutta oltiin me ensimmäisiä ei sijoittuneita!

Hevoset kyllä ylittivät odotukseni näissä kilpailuissa! Kokemusta tuli taas lisää ja tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kilpailuihin jotka ovat 2.-3.7 Kuopiossa. 

Emma oli saanut Kuopion 2-tason estekilpailuista 15.5 ihania kuvia ja laittelen osan niistä nyt tänne teidän nähtäväksi!


Yksinkertaisesti paras 💕Moni on varmasti huomannut jo myös meidän uuden bannerin ja vähän ulkoasun muutosta?!
Mitä olette olleet mieltä bannerista?

- Eve

2 kommenttia:

  1. Miksi et kilpaile Katapultilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan reenattu sitä nyt vaan. Yleiskuntoa ja lihaksia paremmaksi :) Lähiaikoina jos ei olla myyty sitä vielä niin sitten varmasti mennään kilpailuihin! Tulevaisuuden lupaus!

      Poista