lauantaina, helmikuuta 27, 2016

Helmikuu

Moii! Aikaa on taas vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta minun osalta.. Syy on hyvin yksinkertainen, aika. Talli täynnä hevosia ja siihen sekaan koulujuttuja vie paljon aikaa! Mutta ajattelin kertoa tässä nyt vähän mitä ollaan tehty jne.

Olin Helmikuun alussa 2.-10.2 Dubaissa lomalla. Siellä oli tosi lämmintä, harkitsin moneen kertaan sinne muuttoakin.. Loma oli kyllä tarpeen vaikka hevosia tulikin ikävä ja piti päästä ratsastamaan.
Kaverini Stina ratsasti hevosia lomani aikana. Hyvin oli kuulemma mennyt! Minulla oli 12.-13.2 Aluevalmennukset Suonenjoella, joissa ratsastin Sambucalla. Siellä meni tosi hyvin ja Sambuca oli aivan liekeissä kun pääsi hyppäämään. Ensimmäisenä päivänä oli vaan aluksi vähän ylimääräistä pöllövirtaa, mutta varsinkin toisena päivänä S oli super.
12.2 Sambucalla tuli 2vuotta meillä ollutta elämää täyteen! Se on muuttunut niin paljon.
Pääsin valmennuksessa myös testaamaan uutta takkiamme, jonka selässä on kuvassa olevat logot 😍


Stina ja Sambuca
two years together!
15.2 Hevosilla oli kengitys.
20.-21.2 eli lauantaina ja sunnuntaina minulla oli Capilla ja Sambucalla Matti Ekludin estevalmennus Hingunniemessä. Tykkäsin todella paljon valmentajan tyylistä opettaa!! En ole nimittäin ikinä nähnyt noin perusteellisesti opettavaa estevalmentajaa. Opetus alkoi alkuverryttelystä loppuun saakka. Vinkkejä tuli taas paljon. Toivottavasti Matti tulee toistekkin valmentamaan tänne. Hevoset menivät aika hyvin!

Oltiin torstaina valmentajani luona suunnittelemassa tätä kautta. Lähinnä tulevia kisoja, tavoitteita jne. Kauden aloitan Kuvansin kisoissa 12.3. Hyppään siellä Sambucalla ja Capilla 100cm ja 110cm luokat. Sen jälkeen ehkä on 18.-20.3 Ypäjällä kilpailut. 17.4 Kuvansissa olisi tarkoitus jos kaikki menee hyvin niin hypätä ainakin Capilla ensimmäinen 120cm luokka. Ehkä myös Sambucalla jos tamma pysyy nahoissaan.. 🙈 Katsoimme myös kauden tavoitteita: Junnucup, Aluemestaruudet ja HIHS karsinnat. Siitä koostuu meidän kausi! Toivotaan nyt vain että kaikki menisi hyvin + hevoset ja minä ratsastajana pysytään ehjänä.Minkälaisia postauksia haluaisitte minulta jatkossa?
Onko teidän kisakauden tavoitteet jo laadittu?

- Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti