maanantaina, lokakuuta 12, 2015

Zodilla hyppyjä

Tänään otin Zodilla vähän hyppyjä. Tein kivan rennon alkuverkan jossa oli vähän puomeja mukana. Sain Zodin tosi kivaksi kaikissa askellajeissa. Sitten aloin tulemaan vähän verkkahyppyjä. Ensin oli neljä puomia ja sitten pysty, este oli aluksi ihan pieni. Siitä nostettiin johonkin 90cm korkeuteen jonka jälkeen aloin tulla kolmen esteen sarjaa, pysty-pysty-okseri. Se sujui hyvin, mutta jos ensimmäinen este tuli huonosti niin yllätykseksi kaikki muutkin meni sitten vähän plörinäksi. Zodi oli tosi energinen ja hyppäsi iloisesti! Tulin sarjaa aika pienenä ja haettiin siihen vain rauhallisuutta!
Palasimme sitten vähän takaisin ja mentiin alussa hypätylle pystylle jossa oli puomi mukana. Alettiin nostaa estettä 90cm korkeudelta aina 130cm asti. Zodiac on niin rehellinen..joskus! Jos tuot huonoon paikkaan se ehkä hyppää tai sitten ei, riippuu vähän millä tuulella Zodi on. Minun mielestä tänään kun puomit olivat ennen estettä se auttoi Zodia todella paljon koska se näki sen esteen jo heti ensimmäiseltä puomilta lähtien. On se vaan niin hieno! <3
Huomenna Sambucalla on vp, Zodilla palauttelu ja Capilla menen ihan rauhallisesti kun sillä oli tänään rokotus ja raspaus.

Mitä olette muuten mieltä jos postauksia tulee joskus melkein joka toinen päivä?

-Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti