lauantaina, lokakuuta 10, 2015

Keskiviikon estereeni ja kuulumisia

Heiiips! Minulla oli keskiviikkona Hingunniemessä estereeni jossa menin Capilla. Lähdettiin hinkulaan noin viiden aikaan ja otettiin myös Sambuca mukaan. Sambuca lähti siis sen takia mukaan että ratsastin sen Capin jälkeen itsenäisesti, koska kyyti tuli sitten myöhemmin vasta. Vietiin hevoset vierastalliin odottamaan karsinoihin, koska reeni alkoi vasta kuudelta. Aloin varustamaan Capia puolinkuuden aikaan ja noin kymmentä vaille lähdin ulos kävelemään.


Otin Capilla ihan perus verryttelyn, siirtymiä. Juteltiin myös Outin (valmentajan) kanssa miten Capi on toiminut ja miltä kuolain näytti. Joku oli viime postauksessa kysynyt miksi hyppään Capilla pelhamilla enkä nivelellä. No siis Capilla on hypätty Virossa pelhamilla ja kimblevikillä ja minä olen alkuun hypännyt pelhamilla. Koska se toimii paremmin pelhamilla kuin fullcheekillä, millä menen muuten niin hyppään sillä nyt ainakin toistaiseksi. Sitten alettiin ottamaan vähän verkkahyppyjä. Tultiin reenissä kavaletteja ja innareita. Capin kanssa harjoiteltiin rauhallisuutta ja vaihtoja, lopussa sujuikin super hyvin ja saatiin kehuja ja vinkkejä tulevaan!


Viron kisoista
Vietiin sitten Capi vierastalliin ja loimitettiin se. Sitten varustettiin Sambuca. Ajattelin että nyt kun kerrankin päästiin maneesille niin ratsastan Sambucan kunnolla ja menin sitten gramaaneilla koulujuttuja. Otin väistöjä, paljon siirtymiä, vaihtoja ja sitten vähän vastalaukkoja. Sambuca oli tosi kiva ja kuunteli hyvin! Lopussa testasin vähän miten keskiravit irtoo. Tsiisus että sieltä lähti liikettä.

Perjantainahan alkoi sitten syysloma! Sitä on odotettu ja näin kolmen hevosen omistajalle ihan jees :) Tänään saatiin varmistus että lähdetään Stinan kanssa 22.10 Helsinkiin katsomaan HIHSsiä. Oon niin fiiliksissä!! Mahtavaa päästä vähän kauemmas täältä käpykylästä ja tietty näkemään upeita hevosia, shoppailemaan ja näkee vähän kavereita. Onko teistä joku lähdössä HIHSsiin? Ensiviikolla eli syyslomaviikolla ratsastelen hevosilla joka päivä ja tallihommia riittää. Torstaina menen Vilmalle yöksi ja Vilma ja Teemu tulee meille perjantaista sunnuntaihin. Sitten tulee varmasti paljon kuvia ja me vaihdellaan myös hevosia.
En ole saanut yhtään kuvia joten kesän kuvilla mennään..

- Eve

2 kommenttia: