lauantaina, marraskuuta 05, 2016

Puhelimen kätköistä

Heii!
En oo varmaa ennen ikinä tehny tämmöstä mutta aattelimpa nyt koittaa. Löysin jonkun verran kuvia joita en aika varmasti oo tänne laittanut ollenkaan. Kerron jokaisesta kuvasta vähäsen jotta kuvaan tulisi jotain selkoa.

1. Pari päivää sitten käytiin Suvin kanssa Sambucalla ja Capilla vähän maastoilemassa, kun joka paikka on niin velliä..
2. Kingston ja Matti ovat olleet nyt samassa tarhassa aina jonkun aikaa. Kingi oli iha innoissaa ja ois halunnu leikkiä mutta Mattia ei oikee kiinnostanu.
3. Klippausurakka on alkanut tälle talvea.. Sambucan ja tamman olen jo klipannut ja C ja Z on vielä jäljellä. Yritin sillä meidän isolla klipperillä taiteilla jonkun näköistä taidetta tammalle.. Pitäisi ostaa semmoinen pienempikin klipperi jolla saisi jalat ja päänkin klipattua. Mistä te ootte löytäneet vastaavan klipperin, joka on ollut kestävä ja toimiva?
4. Viime perjantaina pääsin aikaisemmin kotiin ja Z olikin aamupäikkäreillä. Harvoin sitä kovin näkee nukkumassa mutta nyt oli vissii iskeny jo kunno väsy.

5. Klippasin myös Sambucalle jotain..
6. Viime viikolla tuli myös lunta, mutta oli vielä sopivan lämmintä niin kenttäkin oli vielä ratsastuskunnossa! Nythän se ei ole enää priimakunnossa..
7. Tamma HIHS:sistä ostetut suojat ja huopa päällä. Oli se niin ylpeenä siinä!
8. Itse löysin HIHS:sistä tosi kivoja ale-tuotteita 😍 Mukaan lähti ihanan harmaa flättärihuopa, martingaali, karva suojat, sivuohjat ja ridahanskat. Sambuca ainakin omi jo takasuojat itselleen!

9. HIHS:sistä vielä yksi tunnelmkuva! Jospa ens vuonna sitte itekki pääsis kisaamaan sinne ja kovin myös Tallinna International Horse Show kiehtoo!!
10, Silloin kun vielä Katapult oli vielä meillä. Hevonen joka on vaan niin kaunis 💕
11. Kun aurinko paistoi ja sai hienoja kuvia..
12. C lähteny Havens huopa päällä kotiedustuksee.

13. Iltaisin viimeisiä hevosia ratsastaessa oli kauniita maisemia jonka kruunasi aina sitäkin hienompi hevonen!
14. Koneita piha täynnä ja kaiken lisäksi ihana ilma.
15. Joku aika sitten oltiin lähdössä Rovaniemelle kisoihin ja Katapult pääsi ensimmäistä kertaa meidän mukaan isompiin kisoihin.
16. Kolmen hevosen lähtiessä mukaan kisoihin on suitsia mukana jonkin verran. Kaikille kilpasuitset ja erikseen kävelytys suitset. Välillä tuntuu että kilpailunumeroitakaan ei riitä enää..

17. Aamuratsastukselle lähdössä ennen Savonlinnan kisoihin lähtöä. Sillon kun oli vielä lämmintä.. 18. Sambuca kävi jo kauan aikaa sitten klinikkareissulla, mutta ei löytynyt mitään. 19. Oltiin Riders Inn Hyvinkäällä kisoissa ja siellä hyppäsin ensimmäistä kertaa elämässäni pitkän vedem!! Onneksi oli super varma Capi alla joka veti sen ongelmitta yli. Minun pikkune!Mitäs tykkäsitte tämmösestä vähä erillaisemmasta postauksesta, ettei aina oo vaan samaa kuulumisien kertomista?! Yritän mahdollisuuksien mukaan pitää postaukseni mielenkiintoisina, mutta tottakai saatte ehdotella minkälaisia postauksia toivositte minulta!

- Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti