keskiviikkona, elokuuta 03, 2016

Kärdla Ratsupäevad 4.-7.8 2016

Moi!
Pikaisesti ajattelin tässä satamassa ollessani kirjoittaa lyhyen postauksen. Ollaan siis nyt menossa Tallinnaan ja odotellaan juuri laivaan pääsyä. Itse matkustan vielä tänään iltapäivällä Hiidenmaalle Mariksen luokse.

Huomenna eli Torstaina Hiidenmaalla alkaa Kärdla Ratsupäevad estekilpailut. Kilpailut kestävät torstaista sunnuntaihin. Olen kisojen ajan Mariksen mukana auttamassa kisoissa ja tallilla. Viimeksi Mariksen luona kävin kun käytiin kokeilemassa hevosia ja Capi löytyi sillä reissulla. 
Kilpailen myös itsekkin Horatiolla 100-115cm luokissa näillä näkymin. En siis ole itse nähnyt Horatiota ikinä joten kiva nähdä se nyt ja päästä kisaamaan!

Olin kaksi vuotta sitten myöskin samoissa kilpailuissa ja kilpailin siellä kahdella hevosella, kahtena päivänä. Yksi hevonen oli Die Hard 6v ruuna, se oli tosi iso ja ratsastus tyyli oli taas ihan eri niinkuin muilla hevosilla. Hyppäsin muistaakseni luokat 80cm 0vp sija 12. ja 100cm. Toinen hevonen oli Rilana tamma jolla menin 100cm vain yhtenä päivänä. Kisoista tuli tosi paljon kokemusta ja oli tosi kivaa!


Tässä on Rilana treenissä ennen kisoja

Verkkaamassa 100cm radalle


Die Hard verkassa

Miten musta tuntuu että Die Hard vaa liiti näitten yli? 😜

Treenaamassa kisoihin

Sitten vielä koulutreeni kisoja edeltävänä päivänä


Ei nyt oikeasti mikään pitkä postaus mutta ajattelin samalla myös ilmoitta etten blogiin kirjoittele ainakaan tällä viikolla. Päivittelen kumminkin minun snapchattia ja instagramia melkein koko ajan! Tuossa vielä käyttäjiä ig ja sc 😊

Snapchat: 
eviac

Intagram:
   janinaeveliiina
teamriikonen
lahdentalli
kisaratojavalloittamassa

- Eve

2 kommenttia:

  1. meet siis hingunniemeen opiskelemaan? tuleeko sieltä postauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu menen. En tiedä vielä, katsotaan miten ehtii ja löytyy kiinnostusta..

      Poista