torstaina, elokuuta 25, 2016

Ajan kuluessa kertomista kasaantuu

Moi pitkästä aikaa!!
Tänne kirjoittelu on ajan riittämättömyyden takia jäänyt aivan kokonaan.. Sitten jos vapaa aikaa on niin sen mieluusti käytän huilaamiseen tai johonkin vastaavaan. Olen aloittanut nyt koulun Hingunniemessä ja koulu päivä ovat ma-to 8-16 ja pe 8-12 eli pitkiä! Kotiin tullessani lähden melkeimpä heti tallille, teen tallihommat ja sitten lähden ratsastamaan. Yleensä ratsastettavia hevosia on 2-3 per päivä ja tallilta pääsen 21-22 aikaan. Ei siinä kovin tee mieli rueta enää postausta kirjoittelemaan, kun seuraavana aamuna on jo aikainen herätys.. Toivottavasti ymmärrätte!Kirjoittamatta on jäänyt todella monesta asiasta, mutta koitan tähän tunkea edes jotkin niistä! Oltiin siis Rovaniemellä kilpailemassa jo jonkin aikaa sitten kolmen hevosen voimin. Viikonloppuun kuului kahdeksan starttia nurmikentällä. Olen kilpaillut vaan yhdesti ennen nuita kilpailuja nurmella joten hirveästi ei ole siitä kokemusta. Kisat ei kokonaisuudessaan hirmu hyvin menneet, mutta Katapult hyppäsi ensimmäisessä 120cm luokassaan ruusukkeelle joa oli siis avoin 6vuotiaille. Ihan mahtavaa!! Sambucalla hyppäsin 100-110cm luokkia, Capilla 120-125cm ja Katapultilla 120cm. Ei kilpailuissa siis mitään radigaalia tapahtunut, mutta huolimattomuus virheitä = puomeja. Onneksi niitä voi yleensä korjata ja tähdätä taas seuraaviin kilpailuihin paremmin! 

Rovaniemen kilpailuiden jälkeen on ollut omilla hevosilla vain huilia (hierontaa, lomaa jne.). Satulakauppoja on tehty ja Samucalle löytyi Zaldin Santana estesatula. Capilla on tällä hetkellä meillä ollutkin Zaldin satula ja Katapult sai nyt Butet estesatulan. Ihanaa kun kaikilla on omat satulat, se helpottaa niin paljon kisoissa ja yleensäkkin!! 
Oltiin vähän aikaa sitten Virossa Mariksen luona niinkuin kerroinkin aijemmin. Kisasin Horatiolla 100-115cm luokkia. Yksi sijoituskin saatiin 100cm AM5 luokasta. Onhan siinä kun menet täysin tuntemattoman hevosen selkään ja siinä opettelet hevosen tavoille niin vie hetken aikaa. No mutta ei siihen tosi kiva hevonen ja kaikinpuolin meni tosi hyvin!! 

Pari viikkoa sitten käytiin neljän hevosen kanssa Hingunniemessä treenaamassa Tuurin Miljoona Hevonen estekilpiluihin. Treenin jälkeen päätettiin lopullisesti mitä hevosia Tuuriin lähtee ja mitä luokkia siellä hypätään. Treenit meni ihan hyvin ja saatiin mukava rata tehtyä. Nyt ollaan siis matkalla Tuuriin Sambucan, Capin ja Katapultin kanssa. Tänään eli torstaina hyppään Sambucalla 100cm, Katapultilla 110cm ja Capilla 120cm. Kaikki luokat missä ratsastan niin löytyy tuolta yläpalkista kilpailukalenterista! Kisataukoa on ollut nyt noin kuukausi joten toivotaan että menisi hyvin!! Onko joku menossa kilpailemaan Tuuriin tänä viikonloppuna?

- Eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti